Tuesday 12 February 2013

Golden Rose Fantastic 168


Golden Rose е марка декоративна козметика, създадена през 1983 година от турския козметичен гигант ERKUL KOZMETIK. Широко разпространена в България, предлага на пазара сенки, пудри, руж, спирали, червила, моливи за очи и устни, огромно разнообразие цветове и текстури лак за нокти. 

Днес ще ви покажа един бърз, свеж и лесен за направа маникюр. За целта ви е нужен бонбоненорозов лак като основен цвят и още два - за декорацията от цветчета плюс инструмент за направа на точки. В моя случай вместо специален уред използвах дървената дръжка от стара четка за рисуване :о) Да, не се шегувам - и с подръчни средства е възможно да си спретнете прилична декорация. 

Розовият лак, който използвах, е на Golden Rose от серията Fantastic - номер 168. Много сладурско розово, нанесено на 2 пласта за пълно покритие и наситен цвят. Изчакайте добре да изсъхне основния лак преди да го декорирате. Цветчетата направих с лилав лак на Catherine Arley и бледорозов на Catrice. Накрая минете с топ лак за по-голяма издръжливост на лака.






No comments:

Post a Comment