Monday 24 June 2013

Червила Flormar


Марката Flormar е създадена през 1970 г. в Милано, Италия, а две години по-късно, през 1972г. производството се премества в Турция. Продуктите се произвеждат от Kosan Kozmetik San. Tic. A.Ş. Gebze. Flormar навлиза на пазара с лак за нокти и скоро става лидер в продажбите, като е разпозната като предпочитана марка от жените. Flormar предлага широка гама от над 800 продукта: от руж до ФДТ, от сенки до спирала, от червило до лак за нокти. 

Днес ще ви покажа най-новите си придобивки - две червила на Flormar от сериите Long Wearing Lipstick и Pretty Cream & Glaze Lipstick.




В последно време съм яхнала вълната "корал" и каквото и да си харесам, е в този цвят - дрехи, чанти, аксесоари, червила... Такова е и първото червило от текущите ми покупки - Flormar Long Wearing Lipstick No L14. Неоново коралово червило, с лек аромат, който изчезва само няколко минутки след нанасянето му. Продуктът е 4,2 гр., в симпатична черна гилза, която се затваря стабилно и няма опасност да се отвори в дамската ви чанта и да омаже съдържанието и. Червилото е мазно, добре се нанася по устните и търпи наслагване. За издръжливостта му все още нямам наблюдения, но се надявам поне 2-3 часа да не се нуждае от подновяване. Може да бъде намерено във всяко козметично магазинче, цена: около 6-7 лв.












Другото червило е Flormar Pretty Cream & Glaze Lipstick No P312 - много приятен цвят пепел от роза. Също 4,2 гр., в розова гилза със стабилно затваряне, една идея по-мазно от неоновия си събрат. Отново може да се намери из кварталните магазини за козметика, конкретно това си го взех от Елитис на цена 4-5 лв. В тези горещини два дни разнасях гилзата, забравена в дамската си чанта и за моя приятна изненада червилото не беше помръднало, без никакви признаци да се разтапя от топлината. Дано да се държи така прилично и върху устните ми! ;о)
















2 comments:

  1. Вторият цвят изглежда супер :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Любимото ми коралово! Много е ярко и привлича погледите на околните! :о)

      Delete